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Prácticas alimentarias en la Edad del Hierro en Cataluña

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Prácticas alimentarias en la Edad del Hierro en Cataluña

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dc.contributor.author Buxó i Capdevila, Ramón ca
dc.contributor.author Principal Ponce, Jordi ca
dc.contributor.author Alonso, Natalia ca
dc.contributor.author Belarte Franco, Maria Carme ca
dc.contributor.author Colominas, Lídia ca
dc.contributor.author López Reyes, Daniel ca
dc.contributor.author Rovira Hortalà, Maria Carme ca
dc.contributor.author Saña, Maria ca
dc.contributor.author Valenzuela Lamas, Silvia ca
dc.date.accessioned 2013-06-20T11:37:54Z
dc.date.available 2013-06-20T11:37:54Z
dc.date.issued 2010 es
dc.identifier.citation Buxó i Capdevila, Ramón ; Principal Ponce, Jordi ; Alonso, Natalia ; Belarte Franco, Maria Carme ; Colominas, Lídia ; López Reyes, Daniel ; Rovira Hortalà, Maria Carme ; Saña, Maria ; Valenzuela Lamas, Sílvia. PRÁCTICAS ALIMENTARIAS EN LA EDAD DEL HIERRO EN CATALUÑA. SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 81-98. ca
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10550/28776
dc.description.abstract The aim of this paper is to provide a state of the research on the eating habits concerning the Iron Age populations of Catalonia, with particular attention to the Iberian period, under the Museu d’Arqueologia de Catalunya project “Eating and Drinking in the periphery of the Graeco-Roman world: cultural and food habits of the northern Iberian (6th-2nd cent. BCE)”. The main goal of this project is the study of food habits in the Catalan Iberian world from a global and interdisciplinary approach that considers all aspects of the food phenomenon (technical, instrumental, social, cognitive) as an expression of a specific cultural reality. es
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dc.subject Archaeology es
dc.title Prácticas alimentarias en la Edad del Hierro en Cataluña es
dc.type journal article es_ES
dc.type.hasVersion VoR es_ES
dc.identifier.url http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1480 es

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