NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Cuinant cuinant... la millor recepta estadística

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Cuinant cuinant... la millor recepta estadística

Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.author Sanz García, Maria Teresa
dc.contributor.author López Iñesta, Emilia
dc.date.accessioned 2021-09-27T06:39:22Z
dc.date.available 2021-09-27T06:39:22Z
dc.date.issued 2021 es_ES
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10550/80360
dc.description El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. El suport visual s’aconsegueix gràcies al projecte UV-SFPIE_PID19-1095187 que sustenta aquest treball en el marc Projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València es_ES
dc.description.abstract El propòsit d’aquest llibre és acostar els coneixements estadístics al professorat de tots els nivells, des de l’ensenyament primari fins al superior, perquè dispose d’eines objectives per a la millora de la pràctica docent, a la manera d’un mestre cuiner entre els fogons. A fi de complir aquest objectiu, el nostre text es divideix en tres capítols. El primer, anomenat Preparem tots els ingredients en referència a la pràctica culinària, mostra que el primer pas en estadística és conèixer els elements amb els quals cal treballar, exactament igual que en una cuina s’han de conèixer amb detall tots els estris i ingredients amb els quals hem de funcionar per a fer la millor de les receptes. El segon capítol fa referència a la mà d’obra, Cuinem les dades: una vegada coneguts els elements essencials, ens podem disposar a planificar la recepta i començar amb les mescles més bàsiques. Així doncs, en aquest capítol centrem l’atenció en el disseny d’un bon experiment dins de les aules i en l’estadística descriptiva, és a dir, la recollida i el tractament de la informació necessària per a l’emplatat final. Finalment, el capítol 3, Comparem les nostres receptes: per a poder comparar bones receptes han d’estar cuidades al detall i hem de poder reconèixer-hi la més mínima diferència per a identificar quina és la que despunta sobre les altres. Així doncs, en aquest últim capítol analitzarem amb detall tot el que s’ha obtingut abans i tractarem de fer-hi comparacions, activitat que en aquest camp del coneixement es denomina estadística inferencial. es_ES
dc.language.iso ca es_ES
dc.subject matemáticas para maestros es_ES
dc.subject estadística es_ES
dc.title Cuinant cuinant... la millor recepta estadística es_ES
dc.subject.unesco UNESCO::MATEMÁTICAS::Estadística es_ES
dc.interactivitytype expositive es_ES
dc.learningresourcetype uv_software es_ES
dc.interactivitylevel high es_ES

Visualització       (1.861Mb)

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques