NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización fisiológica y molecular de cepas vínicas Saccharomyces sp. Influencia en su comportamiento durante la vinificación.

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Caracterización fisiológica y molecular de cepas vínicas Saccharomyces sp. Influencia en su comportamiento durante la vinificación.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (16.31Mb)

   
    
Zuzuarregui Miró, Aurora
Olmo Muñoz, Marcel·lí del (dir.)
Universitat de València - BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2005
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques