NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización del sistema proteolítico de Debaryomyces hansenii aislada de embutidos curados.

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Caracterización del sistema proteolítico de Debaryomyces hansenii aislada de embutidos curados.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (883.4Kb)

   
    
Bolumar García, José Tomás
Sanz Herranz, Yolanda (dir.);
Toldrá Vilardell, Fidel (dir.);
Aristoy Albert, Mª Concepción (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2004
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques