NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Interacción entre compuestos aromáticos del jamón curado y compuesos proteicos musculares solubles.

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Interacción entre compuestos aromáticos del jamón curado y compuesos proteicos musculares solubles.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.892Mb)

   
    
Gianelli Barra, María Pía
Toldrá Vilardell, Fidel (dir.);
Flores Llovera, Mónica (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2004

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenred.net/TDX-0127105-112835/
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques