NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización y mejora de la resistencia de las levaduras vínicas a la deshidratación en la producción de Levadura Seca Activa.

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Caracterización y mejora de la resistencia de las levaduras vínicas a la deshidratación en la producción de Levadura Seca Activa.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (3.833Mb)

   
    
Garré García, Elena
Matallana Redondo, Emilia (dir.)
Universitat de València - BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2008
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques