NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (165.8Kb)

   
    
Pestana, Vanessa R; Zambiazi, Rui C; Mendonça, Carla R B; Bruscatto, Mariângela H; Ramis Ramos, Guillermo
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2009

Este documento está disponible también en : http://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/565/579

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques