Mostra el registre parcial de l'element
dc.contributor.author | Fuentes i Ferrer, Màrius Vicent | |
dc.date.accessioned | 2013-10-15T08:01:10Z | |
dc.date.available | 2013-10-15T08:01:10Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10550/30374 | |
dc.description.abstract | L'assignatura comprèn una introducció general a la ciència de la parasitologia, s’emfatitza en aquells aspectes concernents a la parasitologia alimentària. S'estudien tots els paràsits capaços d'afectar a les persones i que apareixen com: contaminants d'aigües, fruites i verdures, així com d'altres aliments; propis de productes carnis, piscícoles i d'invertebrats que formen part habitual de la dieta humana; deteriorants de tota classe d'aliments. Higiene de personal (manipuladors alimentaris), productes i processos per a eliminar la capacitat infestant dels paràsits presents en els aliments. Pràctiques de laboratori: Diagnòstic i identificació de protozous i helmints contaminants d’aigües, fruites i verdures. Diagnòstic d’estadis infestants de protozous i helmints en carn i peix mitjançant digestió artificial i mostres de talls histològics. Diagnòstic i identificació de paràsits deteriorants dels aliments. Tècniques de muntatge extemporani i permanent d’helmints per a la seus identificació microscòpica. | es_ES |
dc.description.abstract | The subject provides a general introduction to the science of parasitology emphasizing all aspects related to food-parasitology. All parasites capable of affecting humans are studied as they appear as contaminants of water, fruits and vegetables as well as other foodstuffs; parasites typically found in meat products, fish products and invertebrates which are part of the regular human diet; food-spoiling parasites. Hygiene related to food-handling, products and processes used to eliminate the infestant capacity of the parasites present in food. Labs: Diagnosis and identification of protozoa and helminths contaminants in water and vegetables. Diagnosis and identification of infective stages of protozoa and helminths in meat and fish by artificial digestion and samples of histological sections. Diagnosis and identification of food-spoiling parasites. Techniques of assembly to microscopic diagnosis and identification of helmints. | en_US |
dc.language.iso | ca | es_ES |
dc.subject | aliments | es_ES |
dc.subject | paràsits | es_ES |
dc.title | Guió teòric-pràctic Parasitologia alimentària grau CiTA | es_ES |
dc.interactivitytype | expositive | es_ES |
dc.learningresourcetype | slide | es_ES |
dc.interactivitylevel | low | es_ES |