NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Analysis of phytosterols in foods

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Analysis of phytosterols in foods

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (273.5Kb)

   
    
Lagarda Blanch, María Jesús; García Llatas, Guadalupe; Farré Rovira, Rosaura
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2006

Este documento está disponible también en : 10.1016/j.jpba.2006.02.052

Phytosterols are bioactive compounds, one of their most studied and outstanding properties being their cholesterol-lowering activity. This explains the growing interest in the phytosterol contents of foods as either intrinsic or added components. The different steps (extraction, saponification, clean up, chromatographic determination) of plant sterol determination are reviewed, and emphasis is placed on the methods used to assay different phytosterols in food.
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques