NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

La aceituna de mesa, su uso y adobo en la historia (y II)

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

La aceituna de mesa, su uso y adobo en la historia (y II)

Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.author Salazar García, Domingo Carlos
dc.date.accessioned 2015-02-20T08:17:10Z
dc.date.available 2015-02-20T08:17:10Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Salazar García, Domingo Carlos 2011 La aceituna de mesa, su uso y adobo en la historia (y II) Aceite : suplemento mensual del sector olivícola 12 375 377
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10550/42066
dc.description.abstract La aceituna de mesa, su uso y adobo en la historia
dc.language.iso spa
dc.relation.ispartof Aceite : suplemento mensual del sector olivícola, 2011, num. 12, p. 375-377
dc.subject Oli d'oliva Indústria i comerç
dc.title La aceituna de mesa, su uso y adobo en la historia (y II)
dc.type journal article es_ES
dc.date.updated 2015-02-20T08:17:10Z
dc.identifier.idgrec 081292
dc.rights.accessRights open access es_ES

Visualització       (1.190Mb)

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques