NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Mètodes Estadístics

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Mètodes Estadístics

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (4.922Mb)

   
    
Cases Ruiz, Ramón
Mètodes estadístics per a la Física, és una part de l'assignatura Mètodes Estadístics i Numèrics, que es fa al segon curs del grau en Física de la UVEG. Es tracta d'una introducció als mètodes estadístics que s'utilitzen en la Física. Inclou: Estadística descriptiva, Distribucions de probabilitat, Anàlisi d’incerteses, Estimadors de les distribucions, Mètode de mínims quadrats i Tècniques de Monte Carlo.Statistical methods for Physics is a part of the course Numerical and Statistical Methods , which is a second degree course in Physics at the UVEG. It is an introduction to statistical methods used in Physics. It includes: Descriptive statistics, probability distributions, uncertainty analysis, estimators distributions, Least Squares Method and Monte Carlo techniques.

    El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.:
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques