NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Filosofia moral i ètiques aplicades I: part pràctica

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Filosofia moral i ètiques aplicades I: part pràctica

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.256Mb)

   
    
Arenas Dolz, Francisco
The course "Moral Philosophy and Applied Ethics I" is designed to develop content areas with which the student achieves a relevant framework to the development of the general competencies of the Bachelor Degree in Philosophy. The syllabus presents various dimensions of ethics, its methods, classifications, and the most relevant models of theoretical fundamentation, the treats of a pluralistic and democratic society, the civic ethics that makes it possible, and different applied ethics that arise from it. This contributes to the construction of a civic and intercultural ethics in a pluralistic and democratic society.L'assignatura obligatòria "Filosofia Moral i Ètiques Aplicades I" està concebuda per a desenvolupar continguts temàtics amb els quals l'estudiant obté un marc de referència d'interès per al desenvolupament del conjunt de competències generals del títol de Graduat/da en Filosofia. El temari presenta diferents dimensions de l'ètica, els seus mètodes, les classificacions i els models de fonamentació teòrica més rellevants, els trets d'una societat pluralista i democràtica, l'ètica cívica que la fa possible i diferents ètiques aplicades que sorgeixen de ella. Tot això col·labora en la construcció d'una ètica cívica i intercultural en una societat pluralista i democràtica.

    El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.
Veure al catàleg Trobes

Este documento está relacionado con:

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques