Mostra el registre parcial de l'element
dc.contributor.author | García Murria, María Jesús | |
dc.date.accessioned | 2018-02-19T11:04:33Z | |
dc.date.available | 2018-02-19T11:04:33Z | |
dc.date.issued | 2018 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10550/64771 | |
dc.description | El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València | es_ES |
dc.description.abstract | Practical Notebook of the subject Biological Chemistry and Biochemistry of the 1st year of the Degree in Gastronomic Sciences | en_US |
dc.description.abstract | Quadern de Pràctiques de l'assignatura Química Biològica i Bioquímica de 1er curs del Grau de Ciències Gastronòmiques | es_ES |
dc.language.iso | ca | es_ES |
dc.subject | Ciències Gastronòmiques, Bioquímica | es_ES |
dc.title | Quadern de Pràctiques de Química Biològica i Bioquímica per a CCGastronòmiques | es_ES |
dc.interactivitytype | expositive | es_ES |
dc.learningresourcetype | exercise | es_ES |
dc.interactivitylevel | very low | es_ES |