NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Effect of temperature on the prevalence of Saccharomyces non-cerevisiae species against a S. cerevisiae wine strain in wine fermentation: competition, physiological fitness, and influence in final wine composition

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Effect of temperature on the prevalence of Saccharomyces non-cerevisiae species against a S. cerevisiae wine strain in wine fermentation: competition, physiological fitness, and influence in final wine composition

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.839Mb)

   
    
Alonso-del-Real, Javier; Lairón-Peris, María; Barrio Esparducer, Eladio; Querol Simón, Amparo
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2017

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques