NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

The use of mixed populations of Saccharomyces cerevisiae and S. kudriavzevii to reduce ethanol content in wine: limited aeration, inoculum proportions, and sequential inoculation

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

The use of mixed populations of Saccharomyces cerevisiae and S. kudriavzevii to reduce ethanol content in wine: limited aeration, inoculum proportions, and sequential inoculation

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.467Mb)

   
    
Alonso-del-Real, Javier; Contreras-Ruiz, Alba; Castiglioni, Gabriel L.; Barrio Esparducer, Eladio; Querol Simón, Amparo
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2017

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques