NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Influence of temperature, solvent and pH on the selective extraction of phenolic compounds from tiger nuts by-products: Triple-TOF-LC-MS-MS characterization.

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Influence of temperature, solvent and pH on the selective extraction of phenolic compounds from tiger nuts by-products: Triple-TOF-LC-MS-MS characterization.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (658.8Kb)

   
    
Roselló Soto, Elena; Martí Quijal, Francisco Juan; Cilla Tatay, Antonio; Munekata, Paulo E. S.; Lorenzo, Jose M.; Remize, Fabienne; Barba Orellana, Francisco José
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2019

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques