NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

La cultura política

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

La cultura política

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (181.1Kb)

   
    
Aldeguer Cerdá, Bernabé
L'interés sobre el perfil i les pautes en la distribució de les actituds, les creences i el comportament polític propi de les societats, ha constituït una preocupació recurrent al llarg de la història, no sent fins a la meitat del S. XX, quan s'articule una operacionalització conceptual i empírica de la cultura política, des de la perspectiva de la Ciència Política.

    1.La cultura política. Concepte i característiques. 2.La cultura cívica. 3.Els models explicatius del comportament polític i l'acció col·lectiva. 4.Les variables i indicadors de la cultura política. a) La pertinença a la comunitat política. b) La legitimitat. c) La confiança en el sistema polític i les seues institucions. d) L'interés per la política. e) L'eficàcia política subjectiva, interna i externa. f) Els sentiments cap a la política. g) La confiança interpersonal. h) La identificació partidista. i) La ideologia. j) L'avaluació de la situació política. k) La religiositat i la secularització. 5.La socialització política. 6.Les formes de participació política.
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques