Mostra el registre parcial de l'element
dc.contributor.author | Gimeno Blay, Francisco M. | |
dc.contributor.author | Garcia Femenia, Alfredo | |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T12:32:26Z | |
dc.date.available | 2021-03-26T05:45:05Z | |
dc.date.issued | 2019 | es_ES |
dc.identifier.citation | El Llibre de Sent Soví : manuscrit 216 de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València / estudi codicològic Francisco M. Gimeno Blay ; transcripció Alfredo García Femenia Contenidor de (obra): Gimeno Blay, Francisco M. València : Universitat de València : Taberna Libraria, 2019 | es_ES |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10550/78384 | |
dc.description | Imprès amb motiu del 520è aniversari de la fundació de la Universitat de València i el 20è aniversari del Centre Cultural La Nau. | es_ES |
dc.description.abstract | Estudi codicològic i transcripció del manuscrit 216 de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València. | es_ES |
dc.language.iso | ca | es_ES |
dc.relation.isbasedon | http://hdl.handle.net/10550/63014 [Miscel·lània vària] | |
dc.relation.isbasedon | http://hdl.handle.net/10550/63014 [Miscel·lània vària] | |
dc.relation.isbasedon | http://hdl.handle.net/10550/63014 [Miscel·lània vària] | |
dc.relation.isbasedon | https://roderic.uv.es/handle/10550/63014 [Miscel·lània vària] | |
dc.subject | cuina valenciana | es_ES |
dc.subject | cuina medieval | es_ES |
dc.subject | cocina valenciana | es_ES |
dc.subject | cocina medieval | es_ES |
dc.subject | manuscrito 216 | es_ES |
dc.title | El Llibre de Sent Soví : manuscrit 216 de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València | es_ES |
dc.type | book | es_ES |
dc.subject.unesco | UNESCO::CIENCIAS DE LAS ARTES Y LAS LETRAS | es_ES |
dc.subject.unesco | UNESCO::HISTORIA | es_ES |
dc.accrualmethod | RODERIC | es_ES |
dc.embargo.terms | 0 days | es_ES |