NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Characterization and improvement of non-conventional Saccharomyces yeasts to solve new challenges in the wine industry: Application of omics technologies

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Characterization and improvement of non-conventional Saccharomyces yeasts to solve new challenges in the wine industry: Application of omics technologies

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (22.89Mb)

   
    
Lairón Peris, María
Querol Simón, Amparo (dir.);
Barrio Esparducer, Eladio (dir.)
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2021
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques