NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Bioaccessibility study of aflatoxin B1 and ochratoxin A in bread enriched with fermented milk whey and/or pumpkin

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Bioaccessibility study of aflatoxin B1 and ochratoxin A in bread enriched with fermented milk whey and/or pumpkin

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (846.7Kb)

   
    
Escrivá LLorens, Laura; Agahi, Fojan; Vila Donat, Pilar; Mañes Vinuesa, Jordi; Meca, Giuseppe; Manyes Font, Lara
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2022

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques