NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Revalorization of almond by-products for the design of novel functional foods: An updated review

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Revalorization of almond by-products for the design of novel functional foods: An updated review

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (17.22Mb)

   
    
Garcia-Perez, Pascual; Xiao, Jianbo; Munekata, Paulo E.S.; Lorenzo, Jose M.; Barba Orellana, Francisco José; Riaz Rajoka, Muhammad Shahid; Barros, Lillian; Mascoloti Sprea, Rafael; Amaral, Joana S.; Prieto, Miguel A.; Simal-Gandara, Jesús
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2021

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques