NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Valorization of wastewater from table olives: NMR identification of antioxidant phenolic fraction and microwave single-phase reaction of sugary fraction

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Valorization of wastewater from table olives: NMR identification of antioxidant phenolic fraction and microwave single-phase reaction of sugary fraction

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.063Mb)

   
    
Huertas-Alonso, Alberto J.; Gavahian, Mohsen; González-Serrano, Diego J.; Hadidi, Milad; Salgado-Ramos, Manuel; Sánchez-Verdú, M. Prado; Simirgiotis, Mario J.; Barba Orellana, Francisco José; Franco, Daniel; Lorenzo, Jose M.; Moreno, Andrés
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2021

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques