NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

High-impact wine aroma production by Saccharomyces yeasts and generation of yeast hybrids for industrial application

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

High-impact wine aroma production by Saccharomyces yeasts and generation of yeast hybrids for industrial application

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (17.56Mb)

   
    
Pérez Pérez, María Dolores
Querol Simón, Amparo (dir.);
Guillamón Navarro, José Manuel (dir.)
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2022
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques