NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Optimization of Polyphenols' Recovery from Purple Corn Cobs Assisted by Infrared Technology and Use of Extracted Anthocyanins as a Natural Colorant in Pickled Turnip

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Optimization of Polyphenols' Recovery from Purple Corn Cobs Assisted by Infrared Technology and Use of Extracted Anthocyanins as a Natural Colorant in Pickled Turnip

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.551Mb)

   
    
Barba Orellana, Francisco José; Rajha, Hiba N.; Debs, Esperance; Abi-Khattar, Anna-Maria; Khabbaz, Stephanie; Dar, Basharat Nabi; Simirgiotis, Mario J.; Castagnini, Juan Manuel; Maroun, Richard G.; Louka, Nicolas
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2022

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques