NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Lyophilized maqui (Aristotelia chilensis) berry induces browning in the subcutaneous white adipose tissue and ameliorates the insulin resistance in high fat diet-induced obese mice

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Lyophilized maqui (Aristotelia chilensis) berry induces browning in the subcutaneous white adipose tissue and ameliorates the insulin resistance in high fat diet-induced obese mice

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.033Mb)

   
    
Sandoval, Viviana; Femenias, Antoni; Martínez-Garza, Úrsula; Sanz-Lamora, Héctor; Castagnini, Juan Manuel; Quifer-Rada, Paola; Lamuela-Raventós, Rosa Maria; Marrero, Pedro F.; Haro, Diego; Relat, Joana
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2019

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques