NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Qualitative analysis of whey constituents. Theory

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Qualitative analysis of whey constituents. Theory

Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.author Albelda Gimeno, María Teresa
dc.date.accessioned 2022-11-16T08:02:26Z
dc.date.available 2022-11-16T08:02:26Z
dc.date.issued 2022 es_ES
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10550/84477
dc.description El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València es_ES
dc.description.abstract Reacciones que se utilizan para determinar cualitativamente los constituyentes de la leche. es_ES
dc.language.iso en es_ES
dc.title Qualitative analysis of whey constituents. Theory es_ES
dc.subject.unesco UNESCO::QUÍMICA es_ES
dc.interactivitytype expositive es_ES
dc.learningresourcetype NarrativeText es_ES

Visualització       (424.4Kb)

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques