NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Ultrasound-assisted lactic acid fermentation of Bakraei (Citrus reticulata cv. Bakraei) juice: Physicochemical and bioactive properties

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Ultrasound-assisted lactic acid fermentation of Bakraei (Citrus reticulata cv. Bakraei) juice: Physicochemical and bioactive properties

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (511.1Kb)

   
    
Hashemi, Seyed Mohammad Bagher; Jafarpour, Dornoush; Roselló Soto, Elena; Barba Orellana, Francisco José
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2023

Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques