NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Salud, enfermedad y terapéutica popular en la Ribera Alta

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Salud, enfermedad y terapéutica popular en la Ribera Alta

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (13.22Mb)

   
    
Fresquet Febrer, José Luis; López Terrada, María Luz; Báguena Cervellera, María José; Aguirre Marco, Carla Pilar; Tronchoni, José A.
Aquest document és un/a llibre, creat/da en: 1995
Con el presente volumen, dedicado a varios aspectos de la medicina popular en la Ribera Alta, pretendemos continuar la línea iniciada con “Salut, malaltia i terapéutica popular als pobles riberencs de l'Albufera”. Aunque a lo largo de los distintos capítulos aparecen concepciones diferentes de <<medicina popular>>., en general la definimos como la cultura médica popular de las sociedades urbanas y con cultura escrita en las que tiene que convivir con otros sistemas médicos arcaicos, científicos clásicos o modernos. // .Amb el present volum, dedicat a diversos aspectes de la medicina popular a la Ribera Alta, pretenem continuar la línia iniciada amb "Salut, malaltia i terapèutica popular als pobles riberencs de l'Albufera". Encara que al llarg dels diferents capítols apareixen concepcions diferents de <<medicina popular>>, en general la definim com la cultura mèdica popular de les societats urbanes i amb cultura escrita en les quals ha de conviure amb altres sistemes mèdics arcaics, científics clàssics o moderns.
Veure al catàleg Trobes
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques