NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

La influencia española en la introducción en Europa de las plantas americanas (1493-1623)

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

La influencia española en la introducción en Europa de las plantas americanas (1493-1623)

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (15.74Mb)

   
    
López Piñero, José María; López Terrada, María Luz
Aquest document és un/a llibre, creat/da en: 1997
El objetivo del presente volumen es contribuir al análisis de la influencia que tuvieron los estudios españoles sobre las plantas americanas durante el período 1493-1623. La primera fecha corresponde a la publicación de la carta de Colón a Luis de Santángel. La segunda, a la aparición del “Pinax” de Caspar Bauhin, gran repertorio de la mayoría de las plantas descritas en las obras impresas hasta entonces, que pesó decisivamente en la trayectoria posterior de la botánica. //.L'objectiu del present volum és contribuir a l'anàlisi de la influència que van tenir els estudis espanyols sobre les plantes americanes durant el període 1493-1623. La primera data correspon a la publicació de la carta de Colón a Luis de Santángel. La segona, a l'aparició del "Pinax" de Caspar Bauhin, gran repertori de la majoria de les plantes descrites en les obres impreses fins llavors, que va pesar decisivament en la trajectòria posterior de la botànica.

    López Piñero, J. M. y López Terrada, M. L. (1997). La influencia española en la introducción en Europa de las plantas americanas (1493-1623). Instituto de Estudios Documentales e Históricos sobre la Ciencia. Universitat de València - C.S.I.C.
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques