NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Generación de di- y tripéptidos en jamón curado y su contribución al sabor y a la protección de la salud cardiovascular

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Generación de di- y tripéptidos en jamón curado y su contribución al sabor y a la protección de la salud cardiovascular

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (12.05Mb)

   
    
Heres Gozalbes, Alejandro
Toldrá Vilardell, Fidel (dir.);
Mora Soler, Leticia (dir.)
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2023
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques