NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Designing a low-fat food packaging: Comparing consumers' responses in virtual and physical shopping environments

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Designing a low-fat food packaging: Comparing consumers' responses in virtual and physical shopping environments

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (441.1Kb)

   
    
Vila, Natalia; Küster, Inés; Alacreu, Adrián
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2021


    Vila-López, N.; Kuster-Boluda, I.; Alacreu-Crespo, A. Designing a Low-Fat Food Packaging: Comparing Consumers’ Responses in Virtual and Physical Shopping Environments. Foods 2021, 10, 211. https://doi.org/10.3390/foods10020211

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques