Mostra el registre parcial de l'element
dc.contributor.author | González Mas, María del Carmen | |
dc.contributor.other | Renau Morata, Begoña | |
dc.date.accessioned | 2023-11-28T08:44:39Z | |
dc.date.available | 2023-11-28T08:44:39Z | |
dc.date.issued | 2023 | es_ES |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10550/91470 | |
dc.description | Aquest document ha sigut revistat pel Servei de política Lingüística de la Universitat de València | es_ES |
dc.description.abstract | En aquest document s'aporten els guions de les pràctiques de laboratori de Biologia Vegetal per als estudiants de primer curs del Grau en Ciències Gastronòmiques. S'inclouen fotografies de talls histològics de fulles de vegetals i també una guia de la visita al Mercat Central de València, centrada en vegetals exòtics i també de proximitat. | es_ES |
dc.language.iso | ca | es_ES |
dc.subject | biologia vegetal | es_ES |
dc.subject | frutos exóticos | es_ES |
dc.subject | aceite esencial | es_ES |
dc.subject | hidrodestilación | es_ES |
dc.subject | mercado | es_ES |
dc.subject | microscopía | es_ES |
dc.title | Guiones de prácticas de Biologia Vegetal del Grado en Ciencias Gastronómicas | es_ES |
dc.type | learning object | es_ES |
dc.subject.unesco | UNESCO::CIENCIAS DE LA VIDA | es_ES |
dc.interactivitytype | active | es_ES |
dc.learningresourcetype | figure | es_ES |
dc.interactivitylevel | very high | es_ES |
dc.description.abstractenglish | This document provides the guides for the Plant Biology laboratory practices for first-year students of the Degree in Gastronomic Sciences. It includes histological cuts of vegetable leaves and also a guide to the visit to the Central Market of Valencia focused on exotic and also local vegetables. | es_ES |
dc.rights.accessRights | open access | es_ES |