NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (801.8Kb)

   
    
Iborra Eres, María Pilar; Mata Parreño, Consuelo; Moreno Martín, Andrea; Quixal Santos, David; Pérez Jordà, Guillem; Vives-Ferrándiz Sánchez, Jaime
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2010

Este documento está disponible también en : http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1486

This article offers an approach to cooking practices, diet and consumption of food and beverages in the Iberian Culture (IV-II centuries BC).We focus on settlements, located in the Valencian region, well known by the studies of their material repertoires, domestic contexts and the analysis of faunal and palaeocarpologic samples. Our goal is to identify the general and specific characteristics of different territories, and then to evaluate differing social practices and consumptions as representative features of a complex society.
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques