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Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos

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Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos

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dc.contributor.author Iborra Eres, María Pilar ca
dc.contributor.author Mata Parreño, Consuelo ca
dc.contributor.author Moreno Martín, Andrea ca
dc.contributor.author Quixal Santos, David ca
dc.contributor.author Pérez Jordà, Guillem ca
dc.contributor.author Vives-Ferrándiz Sánchez, Jaime ca
dc.date.accessioned 2013-06-20T11:38:00Z
dc.date.available 2013-06-20T11:38:00Z
dc.date.issued 2010 es
dc.identifier.citation Iborra Eres, María Pilar ; Mata Parreño, Consuelo ; Moreno Martín, Andrea ; Quixal Santos, David ; Pérez Jordà, Guillem ; Vives-Ferrándiz Sánchez, Jaime. Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos. SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 99-114. ca
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10550/28797
dc.description.abstract This article offers an approach to cooking practices, diet and consumption of food and beverages in the Iberian Culture (IV-II centuries BC).We focus on settlements, located in the Valencian region, well known by the studies of their material repertoires, domestic contexts and the analysis of faunal and palaeocarpologic samples. Our goal is to identify the general and specific characteristics of different territories, and then to evaluate differing social practices and consumptions as representative features of a complex society. es
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dc.subject Archaeology es
dc.title Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos es
dc.type journal article es_ES
dc.type.hasVersion VoR es_ES
dc.identifier.url http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1486 es

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