NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Mejoramiento de los vinos por las levaduras puras y activas del Instituto La Claire : resultados obtenidos en las vendimias del año 1892

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Mejoramiento de los vinos por las levaduras puras y activas del Instituto La Claire : resultados obtenidos en las vendimias del año 1892

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (11.15Mb)

   
     Jacquemin, Georges
Aquest document és un/a llibre, creat/da en: 1893.

Publicación: Tipolitografía de Luís Tasso,
Lengua: es
Descripción física: 45 p. ; 21 cm
Tipo: book
Materia: Vinicultura S.XIX
Viticultura S.XIX

Signatura:
BH F-0027/13
Identificadores:
http://rodrigo.uv.es/uv_im_b16490605
Veure al catàleg Trobes
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques