NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO
Mejoramiento de los vinos por las levaduras puras y activas del Instituto La Claire : resultados obtenidos en las vendimias del año 1892
Repositori DSpace/Manakin
Valencià
Castellano
FAQ
TESIS
El meu RODERIC
Poseu-vos en contacte amb nosaltres
Inici
Somni
Segle XIX
Visualitza element
IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/
Mejoramiento de los vinos por las levaduras puras y activas del Instituto La Claire : resultados obtenidos en las vendimias del año 1892
Mostra el registre complet de l'element
Visualització
(11.15Mb)
Jacquemin, Georges
Aquest document és un/a llibre, creat/da en: 1893.
Publicación:
Tipolitografía de Luís Tasso,
Lengua:
es
Descripción física:
45 p. ; 21 cm
Tipo:
book
Materia:
Vinicultura S.XIX
Viticultura S.XIX
Signatura:
BH F-0027/13
Identificadores:
http://rodrigo.uv.es/uv_im_b16490605
Veure al catàleg Trobes
distribuït sota llicència
Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
Segle XIX
[1103]
Mostra el registre complet de l'element
Cerca a RODERIC
Cerca avançada
Segle XIX
Cerca a RODERIC
Visualitza
Tot RODERIC
Comunitats i col·leccions
Títols
Autor/a
Matèries
Tipus de document
Aquesta col·lecció
Títols
Autor/a
Matèries
Tipus de document
Estadístiques
Ver Estadísticas de uso