NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización bioquímica de levaduras vínicas no-saccharomyces y adaptación tecnológica de su producción industrial como levadura seca activa

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Caracterización bioquímica de levaduras vínicas no-saccharomyces y adaptación tecnológica de su producción industrial como levadura seca activa

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (7.585Mb)

   
    
Torrellas Marcó, Max
Matallana Redondo, Emilia (dir.);
Aranda Fernández, Agustín (dir.)
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2020
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques