NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Effects of food-simulating solutions on the surface properties of two CAD/CAM resin composites

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Effects of food-simulating solutions on the surface properties of two CAD/CAM resin composites

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.186Mb)

   
    
Farahat, Dina S.; El-Wassefy, Noha A.
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2022

Este documento está disponible también en : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9617271/

During clinical service, dental materials could experience chemical degradation due to exposure to different diet components which could affect their functions and longevity. So, the objective of this study was to investigate the effect of food simulating
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques