NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Sustainable Food World Capital. A social sciences vision

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Sustainable Food World Capital. A social sciences vision

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (169.2Kb)

   
    
Vizcaíno Estevan, Aida; Vizcaíno Estevan, Antonio
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2021

The declaration of València as the World Sustainable Food Capital in 2017, based on the market-gardening system of l’Horta — an area girding the city, has put key subjects such as sustainable production and healthy eating on the public agenda. The process leading up to the declaration (which is in part a heritage-based project) has been fraught with contradictions and conflicts stemming from the city’s political, economic and identity dimensions. Examining this process from a Social Sciences angle is of value not only in drawing lessons but also for spawning debating forums in which solutions can be proposed
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques