NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Antioxidant and Antimicrobial Properties and GC-MS Chemical Compositions of Makwaen Pepper (Zanthoxylum myriacanthum) Extracted Using Supercritical Carbon Dioxide

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Antioxidant and Antimicrobial Properties and GC-MS Chemical Compositions of Makwaen Pepper (Zanthoxylum myriacanthum) Extracted Using Supercritical Carbon Dioxide

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (6.273Mb)

   
    
Nadon, Sudarut; Leksawasdi, Noppol; Jantanasakulwong, Kittisak; Rachtanapun, Pornchai; Ruksiriwanich, Warintorn; Sommano, Sarana Rose; Khaneghah, Amin Mousavi; Castagnini, Juan Manuel; Barba Orellana, Francisco José; Phimolsiripol, Yuthana
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2023


    Nadon, Sudarut Leksawasdi, Noppol Jantanasakulwong, Kittisak Rachtanapun, Pornchai Ruksiriwanich, Warintorn Sommano, Sarana Rose Khaneghah, Amin Mousavi Castagnini, Juan Manuel Barba Orellana, Francisco José Phimolsiripol, Yuthana 2023 Antioxidant and Antimicrobial Properties and GC-MS Chemical Compositions of Makwaen Pepper (Zanthoxylum myriacanthum) Extracted Using Supercritical Carbon Dioxide Plants-Basel 12 2211. https://doi.org/10.3390/plants12112211

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques