NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Ability of lactic acid bacterial laccases to degrade biogenic amines and OTA in wine

Repositori DSpace/Manakin

IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/

Ability of lactic acid bacterial laccases to degrade biogenic amines and OTA in wine

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.709Mb)

   
    
Monroy, Isaac; Olmeda, Isidoro; Pérez-Navarro, José; Gómez-Alonso, Sergio; Ferrer, Sergi; Pardo, Isabel
Aquest document és un/a Comunicació/Ponència, creat/da en: 2023
En este trabajo se evaluó la capacidad degradadora de AB y OTA de tres lacasas heterólogas de BAL, expresadas en E. coli. Los ensayos experimentales se desarrollaron primero en buffer acetato 50 mM pH 4 con 0.1 mM de CuSO4, después en extractos de compuestos polifenólicos de vino tinto y blanco, y finalmente en vino de las variedades Tempranillo y Albarño.
Veure al catàleg Trobes

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques