NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO
Añadido recientemente
Repositori DSpace/Manakin
Valencià
Castellano
FAQ
TESIS
El meu RODERIC
Poseu-vos en contacte amb nosaltres
Inici
Investigació
Revistes
SAGVNTVM Extra
SAGVNTVM Extra. 2010. Vol. 9
Envíos recientes
IMPORTANT: Aquest repositori està en una versió antiga des del 3/12/2023. La nova instal.lació está en https://roderic.uv.es/
SAGVNTVM Extra. 2010. Vol. 9: Envíos recientes
Ara mostrant els elements 1-20 d 33
Pàgina següent
Réflexions sur l'utilisation culinaire des mortiers protohistoriques en céramique: le cas du Languedoc méditerranéen à l'Âge du Fer (VIE-IIIE S. AV. N. È.)
Curé, Anne-Marie
(
2010
)
Prácticas culinarias y alimentación en asentamientos ibéricos valencianos
Iborra Eres, María Pilar; Mata Parreño, Consuelo; Moreno Martín, Andrea; Quixal Santos, David; Pérez Jordà, Guillem; Vives-Ferrándiz Sánchez, Jaime
(
2010
)
L'establiment del Puig Roig del Roget, el Masroig (S. X-VI A.C.): apunts sobre alimentació i dieta d’un grup d'antics miners i metal·lúrgics de la Conca del Priorat
Genera i Monells, Margarida
(
2010
)
Aspectos arqueométricos en restos óseos. Ensayo metodológico
Gallello, Gianni
(
2010
)
Entre gaditanización y romanización: repertorios cerámicos, alimentación e integración cultural en Turdetania (siglos III-I A. C.)
García Fernández, Francisco José; García Vargas, Enrique
(
2010
)
Alimentación estimada de la población de Castellet de Bernabé (SS. V-III A. C.) mediante el uso de ratios de isótopos estables de C y N
Salazar García, Domingo Carlos; Vives-Ferrándiz Sánchez, Jaime; Fuller, B. T.; Richards, Michael P.
(
2010
)
Cocina y mesa en La Mata (Campanario, Badajoz)*
Duque Espino, David; Pérez Jordà, Guillem; Pavón Soldevila, Ignacio; Rodríguez Díaz, Alonso
(
2010
)
Rituales alimentarios y economía de subsistencia en las tumbas de cámara de la necrópolis romana de la Calle Quart de Valentia (SS. II A. C. - III D. C.)
García Prósper, Elisa; Polo Cerdá, Manuel; Romero Rameta, Alejandro; Iborra Eres, María Pilar
(
2010
)
Comida para la eternidad
Mata Parreño, Consuelo; Badal, Ernestina; Bonet Rosado, Helena; Collado Mataix, Eva; Fabado Alós, Javier; Fuentes Albero, Mercedes; Izquierdo Peraile, María Isabel; Moreno Martín, Andrea; Ntinou, María; Quixal Santos, David
(
2010
)
Caça i domesticació d'ocells al jaciment ibèric de Mas Castellar
García Petit, Lluís; Pons i Brun, Enriqueta
(
2010
)
La capacitat de les olles de cuina ibèriques al Camp de Túria. Proposta metodológica i primers resultats
Marimón García, Carles
(
2010
)
Vajillas mediterráneas y prácticas de comensalidad en el área central de la Contestania ibérica
Grau Mira, Ignacio
(
2010
)
Datos para una aproximación a las prácticas culinarias en la antigua ciudad de Dertosa: el solar de la Costa dels Capellans núm. 5, Tortosa (Baix Ebre)
Genera i Monells, Margarida; Orri Terrado, Eva; Nadal i Lorenzo, Jordi
(
2010
)
Histoire de l'alimentation carnée dans le village Gaulois d'Acy-Romance (IIE-IER BC, Ardennes, France)
Méniel, Patrice
(
2010
)
Del bol al plat. Canvis en els hàbits alimentaris i diferències en els estils de consum al curs inferior de l’Ebre (SS. VII-VI ANE)
Sardá, Samuel; Bea, David; Diloli Fons, Jordi; Ferré Anguix, Ramon; Guirao, Elisa
(
2010
)
Etnoarqueología de la elaboración del pan
Albir Herrero, Cristina
(
2010
)
Consommation et statuts sociaux dans les fermes du Nord de la France
Malrain, François
(
2010
)
Osservazioni preliminari sul banchetto rituale funerario nel Veneto preromano: acquisizione innovazione e resistenza culturale
Perego, Elisa
(
2010
)
Cocina y colonialismo. Encuentros culinarios en la Francia mediterránea protohistórica
Dietler, Michael
(
2010
)
Espacios de elaboración y consumo de alimentos en el asentamiento ibérico de Molí d’Espígol
Camañes, María Pilar
(
2010
)
Ara mostrant els elements 1-20 d 33
Pàgina següent
Cerca a RODERIC
Cerca avançada
Revistes
Cerca a RODERIC
Visualitza
Tot RODERIC
Comunitats i col·leccions
Títols
Autor/a
Matèries
Tipus de document
Aquesta col·lecció
Títols
Autor/a
Matèries
Tipus de document